Fars dag present

Fars dag present? Ja vad ska man hitta på i år? Tråkigt att ge bort en slips i år igen? Här har vi försökt hjälpa till så gott vi kan genom att samla presenttips inför fars dag på en och samma sida. Vi har ju en hel del specialsidor om just fars dag men det är är en av dem mest uppskattade. Förmodligen eftersom vi är en blogg om just presenter och att sortera presenttips ska vara våran grej.

FARS DAG PRESENT – VECKANS TOPPLISTA

# Butik Present
1. Skicka present - Skicka blommor med blombud hos Interflora Skicka blommor med blombud Mer info
2. Skicka present - Skicka choklad och godis med Godisboxen Skicka choklad och godis Mer info
3. Skicka present - Ge bort en upplevelse med Upplevelse Ge bort en upplevelse Mer info
4. Skicka present - Skicka tårta med Skicka tårta Skicka tårta med bud Mer info
5. Skicka present - Skicka nalle med nallebud hos Nallebudet Skicka nalle Mer info
6. Skicka present - Ge bort en fotobok, fotokalender med Önskefoto Personlig fotobok, fotokalender Mer info
7. Skicka present - Skicka en rolig present med Roliga Prylar Roliga presenter Mer info

Här ovan ser du en topplista som genererats av vilka butiker våra besökare väljer. Vill du se fler topplistor kan du klicka dig fram i menyn här ovan. Där kan du till exempel skicka blommor, skicka choklad, skicka en nalle, skicka en box eller varför inte ge bort en upplevelse?

FARS DAG DATUM

Fars dag datum 2016 är den 13 november. Det vill säga andra söndagen i november som vanlige år. Trots det är det många som glömmer bort det. Vilket inte är så konstigt eftersom det finns många liknade dagar som har ungefär samma regler.

Fars dag present

SKICKA BLOMMOR FARS DAG

Skicka blommor till fars dag är väldigt populärt. Faktum är att fars dag, mors dag och alla hjärtans dag är bland dem populäraste tillfällena att skicka blombud på. Du hittar en separat topplista för blombud under skicka blommor. Där kan du även hitta mer info om alla blombud.

PRESENT TILL PAPPA

Vi har försökt sortera presenterna i olika kategorier som vanligt för att man så snabbt som möjligt ska kunna hitta en present som passar just ens egen pappa. Vi försöker inte skilja så mycket mellan presenttips till mors dag och fars dag men vissa grejer skiljer ändå. Kalsonger och slips är exempel på presenttips som inte har så hög klickprocent under mors dag men mer än så försöker vi inte skilja på ”manliga” och ”kvinnliga” presenter. Vi skulle aldrig lägga in en vinkelslip under fars dag och en kastrull under mors dag till exempel. Utan finns något av dessa presenttips så har vi försökt lägga in det under båda. Har ni ändå åsikter om detta får ni väldigt gärna lämna en kommentar om vad ni tycker. Vi försöker göra så att så många som möjligt ska gilla innehåller på Skicka present nu men tyvärr kan vi inte göra alla nöjda hur mycket vi än försöker.

Det här inlägget postades i Fars dag, Fars dag present, Present till pappa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.