Mors dag 2016

Mors dag 2016 är den sista söndagen i maj som alltid. Här nedan hittar du en topplista över vart besökare innan dig valt att köpa present till mors dag 2015. Du hittar även dem 5 mest populära presenterna just nu. Du kan lämna och läsa omdöme om både presenter och butiker.

MORS DAG-PRESENT – VECKANS TOPPLISTA

Present till mamma:
1. Interflora Mer info »
2. Flowerhouse Mer info »
3. Euroflorist Mer info »

________________________________________________

Mors dag är en dag helt tillägnad alla mammor. Datum för mors dag varierar en del men är alltid sista söndagen i maj. Ett utmärkt tillfälle att visa sin uppskattning till sin mor. Det finns en del som säger att man ska visa det året runt och att dom därför struntar i mors dag. Vilket ju är sant men vi tycker inte det behöver utesluta att man har en dag då man firar henne extra mycket. =)

________________________________________________

MORS DAG PRESENT 2015

Mors dag present 2015 är skicka blommor fortfarande väldigt vanligt. Om inte vanligare än någonsin faktiskt. Men är det inte bra att det finns en dag som påminner oss om det? Det tycker i alla fall vi och därför har vi satt ihop en liten extra sida med förslag på presenter till mors dag. Se fler presenttips i menyn.

________________________________________________

Skicka blommor på mors dag 2014

Vill du skicka blommor på mors dag kan du titta in våran inlägg skicka blommor på mors dag där vi går igenom lite mer vad man bör tänka på m.m. för att blommorna ska komma fram i tid. Vi har självklart även en topplista över blombud som vanligt.

________________________________________________

LÄS MER OM MORS DAG-PRESENT 2015

________________________________________________
HÄR ÄR DU NU:
SKICKA PRESENT » MORS DAG


Det här inlägget postades i Mors dag, Upplevelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.