NALLEBUD

Nallebud är när man kan skicka nalle med bud precis som ett blombud. Vi har dock även med dem där du kan skicka nalle med post för att du ska få en så bra överblick som möjligt. Det är större utbud av butiker som erbjuder dig att skicka nalle med post och därför tycker vi att det kan vara intressant att även se dom alternativen. Topplistan sorteras efter mest populära alternativet den här veckan. Du kan läsa och lämna omdöme om samtliga butiker. Topplistan nollställs varje måndag året runt.

NALLEBUD – VECKANS TOPPLISTA

# Nallebud: Pris från inkl frakt: Bud: Post:
1. Skicka nalle med nallebud - Flowerhous 124kr Ja Ja Mer info
2. Skicka nalle med nallebud - Nallebudet 99kr Nej Ja Mer info
3. Skicka nalle med nallebud - Nalleriet 64kr Nej Ja Mer info
4. Skicka nalle med nallebud - Presenteriet 64kr Nej Ja Mer info

_____________________________________

1. SKICKA NALLEBUD MED FLOWERHOUSE

Det är bara flowerhouse du kan skicka nalle med nallebud. Resten är med post. Utbudet är lite sämre än hos dem övriga men vill man att nallen ska skickas fram till dörren så är det det enda alternativet. Där har du även möjlighet till leverans samma dag.

_____________________________________

SKICKA NALLEBUD MED NALLEBUD

Nallebud
Nallebud är ett alternativ där du likt blombud skickar en nalle direkt till mottagaren. Sen finns det även andra alternativ när du vill skicka nalle till någon du tycker om och det är att skicka den med posten istället. Det blir ofta billigare men många tycker inte det är lika effektfullt. Då får mottagaren helt enkelt gå och hämta ut den hos närmaste ombud. Men sen kan du ju även välja att skicka den hem till dig direkt så att du själv kan ge bort den öga mot öga.

SKICKA NALLE MED NALLEBUD TILL NYFÖDD

Många väljer att skicka nalle med nallebud till nyfödd. Många av butikerna har stort utbud av just nallar som är riktade mot nyfödda.

_____________________________________

MER OM SKICKA NALLE MED NALLEBUD:

_____________________________________

MER OM SKICKA PRESENT, BLOMMOR, CHOKLAD:

2 kommentarer till NALLEBUD

  1. Linnea k skriver:

    Jag är ute efter en sådan där grå nalle som har någon hälsning på sig? Vet ni vad jag menar? Dom ser alltid ganska lika ut och är gråa. Tacksam för svar.

    • Skicka present skriver:

      Hej Linnea! Det är nog en Miranda nalle du är ute efter? Klicka dig in till Nallebudet eller Nalleriet här ovan i topplistan så kan du klicka dig vidare till Miranda nallar. Återkom gärna om det är rätt eller fel. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.