OM SKICKA PRESENT

Skicka present nu hjälper dig hittar presenter online på nätet. Vi riktar speciellt in oss på presenter som man kan skicka direkt till mottagaren men vi har även med butiker där du måste beställa hem varan till dig själv först.

———-

Skicka present består av butiker sorterade i olika presentkategorier och där det sedan skapas topplistor över dessa efter vart besökare köper sina presenter. Är sajten för dig som vill skicka presenter online via nätet.

Här kan du till exempel skicka blommor, skicka choklad, skicka rosor, skicka tårta, skicka kaka för att bara ta några exempel. Vi skickar inga presenter själva utan hjälper bara till att tipsa om sajter där du kan skicka presenter. Julklappstips och presenttips för alla tillfällen.

Mer om Skicka present

Skicka blommor billigt, rosor, blomsterbud m.m.

Skicka blommor är populärt vad gäller att skicka presenter online på nätet och vi har många populära guider för just blommor.

Skicka present är byggt på WordPress och vi jobbar ständigt med att snabba upp sajten för att ett besök hos oss ska vara så trevligt som möjligt.

SKICKA CHOKLAD

Skicka choklad är väldigt populärt att göra direkt till mottagaren. Du kan välja mellan att skicka choklad med bud eller post. Med bud blir sortimentet mindre och priserna något dyrare och så tvärtom med post.

———

Företag:
Skicka present punkt nu

Org.nr:
860130-XXXX (enskild firma)

Adress:
SKICKA PRESENT
Odensgatan 16B
75313 UPPSALA

© 2011-2016 Skickapresent.nu