PÅSKÄGG

PåskäggSkicka påskägg? Här nedan hittar du butiker du kan skicka påskägg hos. Samlad i en topplista som sätts efter hur många som skickar påskägg hos dem just nu via den här sidan den här veckan. Vi hoppas även att du stannar och lämna ett omdöme om butiker och väljer att skicka ditt påskägg ifrån. Du kan även lämna betyg med stjärnor 1-5.Och har du tips på andra butiker får du självklart även tipsa om dem.

SKICKA PÅSKÄGG – VECKANS TOPPLISTA

Skicka påskägg: Skickas med:
1. Godisdboxen Post Mer info »
2. Chokladbudet Post Mer info »
3. Flowerhouse Bud Mer info »
4. Flowerhouse Post Mer info »
5. Myheart Post Mer info »

Påskägg är det också möjligt att skicka hem till någon man vill visa sin uppskattning till. Under skicka godis här ovan i menyn kan du se en topplista över butiker som erbjuder möjligheten att skicka godis direkt hem till mottagaren. Antingen mer bud eller med post.

Dock är det oftast smidigare att välja ett icke äggformat påskägg eftersom det sällan levereras ut till brevlådan då. Därför är det smartare att skicka godis i presentbox istället. En påskask helt enkelt. Den har påsktema men är inte äggformat bara helt enkelt.

Skicka påskägg med bud online på nätet

Skicka påskägg med bud online på nätet är som sagt möjligt.

Dock är det oftast betydligt billigare att skicka med posten än med bud. Vill man skicka med bud får man oftast välja ett företag som specialiserat sig på det. Till exempel blombud. För blombud har sällan enbart blommor att erbjuda utan ofta söta nallar med bud, choklad med bud med mera. Du kan klicka dig fram till allt detta genom oss då vi listar flera olika alternativ som kan hjälpa dig med allt detta.

________________________________________________

MER OM ATT SKICKA PÅSKÄGG:

________________________________________________
HÄR ÄR DU NU:
SKICKA PRESENTPÅSKÄGG

Det här inlägget postades i Ge bort en tidning, Påskägg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till PÅSKÄGG

 1. Davoud skriver:

  Hejsan jag undrar när ett påskägg kommer fram när man skickar det med posten och sen med bud?

  • Skicka present skriver:

   Hej Davoud! =) Det beror på vilken butik du väljer och vilken dag och tid du lägger din beställning.

   Om vi tar Godisboxen som exempel så måste du lägga din beställning senast klockan 14:00 vardagar och klockan 11:00 söndag för att boxen ska ha chansen att komma fram nästa dag. Med förutsättningen att nästa dag är en vardag. (Gäller inom Sverige) Annars nästkommande vardag då ingen leverans sker lördag, söndag eller andra helgdagar. Observera dock att boxen skickas med Posten och därför kan dem inte kan garantera leverans på valt datum.

   Dessvärre finns det inget påskgodis att skicka med bud ifrån butikerna i topplistan ovan.

   Hoppas du fick svar på dina frågor? =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.