PRESENTTIPS

Presenttips samlade i topplistor. Här kan du se vart och vilka presenter besökare innan dig har köpt och skickat.

PRESENTTIPS – VECKANS TOPPLISTA

# Butik Present
1. Skicka present - Skicka blommor med blombud hos Interflora Skicka blommor med blombud Mer info
2. Skicka present - Skicka choklad och godis med Godisboxen Skicka choklad och godis Mer info
3. Skicka present - Ge bort en upplevelse med Upplevelse Ge bort en upplevelse Mer info
4. Skicka present - Ge bort en fotobok, fotokalender med Önskefoto Personlig fotobok, fotokalender Mer info
5. Skicka present - Skicka en rolig present med Roliga Prylar Roliga presenter Mer info
6. Skicka present - Skicka tårta med Skicka tårta Skicka tårta med bud Mer info
7. Skicka present - Skicka nalle med nallebud hos Nallebudet Skicka choklad Mer info

__________________________________
Presenttips får du via oss. Vi försöker tipsa om massa bra presenter som du kan skicka till mottagaren, eller dig själv om du vill det.

Vi sorterar alla presenter i olika kategorier så du lättare ska hitta det du söker. Ibland vet du säkert inte ens vad du söker och då försöker vi tipsa om bra saker att ge bort.

Presenttips till pappa

Presenttips till pappa är en underkategori där vi helt enkelt listar presenter till pappa. Vi skiljer inte det så mycket från presenter till mamma men det finns vissa produkter som är för män och därför har vi lagt till i två olika underkategorier. Till exempel så har vi presenttips på slipsar till pappa, vitamintillskott till pappa, parfym till pappa och liknande och har som sagt därför valt att dela upp det så.

Presenttips – Skicka blommor

Skicka blommor är ett presenttips som vi tycker fungerar vid så passa många olika tillfällen att vi valt att lägga det längst upp i menyn. Där försöker vi samma tips på presenter man kan skicka som just passar vid så passa många olika tillfällen som möjligt. Sen om du vill hitta presenttips sorterat efter tillfällen istället så kan du klicka dig fram i menyn till höger. Där hittar du till exempel mors dag. Då listar vi tips på presenter till mors dag där. Och många av de presenterna som vi lägger i menyn längst upp finns även under dessa kategorier. Så under mors dag kan du även hitta blomsterbud det vill säga. Vill du läsa mer om just blommor kan du titta under skicka blommor. Där listar vi sedan vidare med underkategorier till blommor. Så så Skicka en ros, Julkorg och så vidare.

Fler presenttips och julklappstips på väg!

En kommentar till PRESENTTIPS

  1. Arna skriver:

    Att ge bort en upplevelse är nog det absolut bästa presenter man kan ge. Att ha saker på hög mår ingen bra av. Då är det bättre att uppleva saker. För det är det som betyder något när livet börjar gå mot sitt slut. Därför är mitt presenttips till alla som ska köpa julklappar att ge bort en upplevelse. Det behöver inte alls vara dyrt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.