SKICKA BLOMMOR BILLIGT

Skicka blommor billigt? Här ser du veckans topplista via oss.

SKICKA BLOMMOR BILLIGT – VECKANS TOPP 3

Blombud
1. Flowerhouse Skicka blommor billigt »
2. Interflora Skicka blommor billigt »
3. Euroflorist Skicka blommor billigt »

Skicka blommor billigt

Skicka blommor billigt? Här nedan har vi listat blombud i en topplista efter billigaste snittordern just den här veckan. Du kan även läsa och lämna omdöme om samtliga blombud och blommor. På så sätt hoppas vi skapa en startsida för alla som vill skicka blommor billigt. Vi har även liknande topplistor med hur du kan skicka choklad, nalle, tårta billigt.

________________________________________________

FÖRKLARING AV TOPPLISTAN

Topplistan listar det billigaste blombudet utifrån billigast snittordern just den här veckan. Andra topplistor här på Skicka present nu som vi med blombud i guider om att Skicka blommor listar oftast populäraste blombudet men det är ofta det med billigaste snittordern det också. Topplistan nollställs sedan varje måndag klockan 00:01. Men man behåller sig plats fast utan någon ”röst”. Vilket alltså innebär att om någon beställer blommor från 3an först så kommer den direkt upp på första plats. På det sättet hoppas vi att topplistan blir så rättvis som möjligt. Alltså är det först när varje blombud har minst en order som det sorteras efter billigaste snittordern också.

OMDÖME, BETYG OCH RECENSIONER PÅ OCH AV BLOMBUD

Och för att försöka göra topplistan ännu lite mer rättvis så ger vi även möjligheten att ge omdöme och betyg på samtliga blomsterbud. Du hittar länken i topplistan efter du beställt blommor. Och vill du läsa tidigare besökares omdömen och betyg så kan du såklart även klicka dig in direkt i länken i topplistan också. Sedan har vi själva skrivit en recension som samtliga blomsterbud och som vi håller uppdaterade löpande med så mycket info som möjligt.

DOM STÖRSTA OCH MEST KÄNDA BLOMBUDET

Många av blombuden känner du säkert igen då dem hör till Sveriges största blomsterförmedlare och blombud. Det hoppas vi nämligen ska göra topplistan ännu bättre och mer relevant.

ÖVER 100.000 BLOMBUD

Du kan nå ÖVER 100.000 stycken blombud / blomsterbud runtom i hela världen genom dessa 3 blomsterförmedlare.

________________________________________________

ALLA BLOMBUD I LISTAN

Här följer en kort sammanfattning om varje blombud i topplistan samt relevanta guider om dem som vi har gjort och som är populära just nu.

FLOWERHOUSE

Flowerhouse har funnits på nätet sedan 2009 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Med Flowerhouse kan du skicka blommor över hela Sverige men även utomlands. Och med Flowerhouse kan du inte bara skicka blombud billigt utan dem erbjuder även chokladbud och skicka choklad med post. Ett av få riktiga chokladbud som skickar choklad direkt till dörren. Sedan har dem även nallebud. Även där både med bud och med post.

INTERFLORA

Interflora hör kanske till det blombud i topplistan som flest känner till. Vi sorterar inte dessa efter vilken som är billigast utan efter vad besökare innan dig valt att beställa blommor via just den här sidan. Och eftersom dem flesta som besöker just den här sidan vill skicka blommor billigt så tror vi man automatiskt väljer det blombud man tycker verkar bäst i pris och utbud.

EUROFLORIST

För att se vilket det bästa blombudet är så har vi tagit fram en topplista som genereras efter vilket blombud besökare innan dig valde helt enkelt. I topplistan hittar du bland annat Euroflorist.

________________________________________________

SÅ KAN DU ALLTSÅ SKICKA BLOMMOR BILLIGT

Skicka blommor billigt Skicka blommor billigt kan du till exempel göra genom några av dom blombud som vi listar här ovan. Topplistan skapas efter vart besökare innan dig valt att skicka blommor och på så sätt hoppas vi få fram det bästa och billigaste blombudet. Många av dessa känner du säkert igen sedan tidigare. Vill du läsa mer ämnen kan du titta under skicka blommor här på SkickaPresent.nu. Vi listar samtliga blombud vi ha på sajten och försöker ständigt lägga till fler.

________________________________________________

POPULÄRA TILLFÄLLEN ATT SKICKA BLOMMOR BILLIGT:

Här nedan ser du en lista på tillfällen då besökare innan dig valt att skicka blommor billigt:

 • Alla hjärtan dag
 • Mors dag
 • Fars dag
 • Jul
 • Födelsedagar
 • Studenten
 • Bröllop
 • Begravning

________________________________________________

SKICKA BLOMMOR BILLIGT UTOMLANDS

Skicka blommor billigt utomlands kan du göra med topplista ovan också men vill du ha en topplista över hur blombuden står sig mot varandra vad gäller att just skicka blommor utomlands så kan du titta in skicka blommor utomlands där vi har en topplista även för just precis det.

SKICKA BLOMMOR BILLIGT STOCKHOLM

Skicka blommor billigt i Stockholm är inget som helst problem. Här levererar många blombud som snabbast och då många skickar blommor i Stockholm så är det inget problem att skicka blommor billigt. Dom flesta blombud levererar i Stockholm eftersom det är en så stor marknad.

SKICKA BLOMMOR BILLIGT TILL USA

Skicka blommor billigt till USA är väldigt enkelt att göra idag. Många av blombuden har ett stort nätverk av florister i USA som sätter ihop blommorna du beställer och kör ut dem med med ett blombud.

SKICKA BLOMMOR

Skicka blommor kan man göra vid många olika tillfällen. Här nedan hittar du en lista över några av dem mest populära.

________________________________________________

SKICKA BLOMMOR BILLIGT PÅ MORS DAG

Ska du skicka blommor billigt på mors dag bör du vara ute i god tid!

SKICKA BLOMMOR BILLIGT PÅ FARS DAG

Skick blommor billigt på fars dag är det väldigt många som gör och vi har satt ihop en specialsida för just det där vi försöker ge tips på hur du ska gå till väga samt som vanligt en topplista över blombud.

 • MORS DAG
 • MORS DAG PRESENT
 • FARS DAG
 • FARS DAG PRESENT
 • ALLA HJÄRTANS DAG
 • ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT

________________________________________________

LISTA ÖVER BLOMBUD

Där har vi listat blombud som skicka blommor ända fram till dörren till den eller dom som du vill skicka till. Där kan du välja mellan lite olika kategorier av blommor efter vad blommorna ska passa till. Till exempel födelsedag, kärlek, jul, bröllopsdag, begravning med mera. Den som är billigast i skrivande stund kostar 50kr + frakt/serviceavgift på 99kr så 149kr så har du en blomma till dörren hos någon. Om det är billigt eller ej är ju upp till var och än.

BLOMBUD

Snart kommer fler billiga blommor in. Vi har en hel del blombud på väg in samt att vi håller på att arbeta fram en bättre tjänst som vi hoppas ska kunna komma till användning.

________________________________________________

BEGRAVNINGSBLOMMOR BILLIGT

Begravningsblommor billigtBegravningsblommor billigt? Blommor till begravning kan vara väldigt kostsamt och i en svår tid så är det inte säkert att man orkar hålla på och jämföra priser och så. All blomsterförmedlare vi listar erbjuder begravningsblommor men listan kan slå lite fel eftersom det är mest andra typer av blommor som beställs. Därför har vi skapat en egen lista för begravningsblommor. Kom dock ihåg att även den kan slå fel eftersom antalet beställningen blir färre och listan blir därför inte lika pålitlig.

________________________________________________

SKICKA CHOKLAD

Skicka choklad är även en populär sak att göra. Antingen choklad med bud eller choklad med post. Hur du än vill ge bort den så hittar du mer info under Skicka choklad i menyn.

SKICKA NALLE

Skicka nalle är också ett populärt alternativ och du hittar en topplista över nallebud i menyn ovan.

GE BORT EN UPPLEVELSE

Ge bort en upplevelse kan vara ett bra alternativ om man vill prova ge bort en annan present än att skicka blommor.

 • SKICKA CHOKLAD
 • SKICKA NALLE
 • GE BORT EN UPPLEVELSE

________________________________________________

Skicka blommor billigt

________________________________________________

MER OM ATT SKICKA BLOMMOR BILLIGT:

________________________________________________
HÄR ÄR DU NU:
SKICKA PRESENT » SKICKA BLOMMOR » SKICKA BLOMMOR BILLIGT
Det här inlägget postades i Blombud, Blomsterbud, Skicka blommor, Skicka blommor billigt, Skicka choklad. Bokmärk permalänken.

34 kommentarer till SKICKA BLOMMOR BILLIGT

 1. Johanna och Per skriver:

  Tack för en mycket bra guide!

 2. Patrik skriver:

  Kan man skicka bara en ros till alla hjärtans dag? Vad kostar det?

  • Skicka present skriver:

   Hej Patrik! Skicka en ros går utmärkt! Vad det kostar varierar lite men brukar ligga runt 150kr. Vilket ändå får ses som billigt med tanke på att den ska skickas med bud också. =)

 3. Multiparken skriver:

  Stort tack från oss på Multiparken!

 4. Dashan skriver:

  Hur hittar man till alla blombud i Stockholm?

  • Skicka present skriver:

   Hej Dashan!

   Hur du hittar precis alla vet jag inte riktigt tyvärr. Jag antar att det finns en hel del som inte jobbar online på nätet också. Vårt mål är att till slut ha samlat så många blombud i Stockholm som möjligt som erbjuder blombud online på nätet.

   Men alla blombud vi listar ovan i skrivande stund erbjuder leverans i Stockholm.

 5. Staffan skriver:

  Hur billigt kan man skicka som billigaste? Alltså vad är det minsta man kan skicka?

  • Skicka present skriver:

   Hej Staffan! Tack för att du tog dig tid att kommentera! Det billigaste om vi pratar blommor så är det att skicka en ros. Det finns runt 150kr inkl allt beroende på vilket blombud du väljer. Ha det bäst!

 6. Eva skriver:

  Hej! Jag är mor till två barn och som har en pappa som bor på annat håll. Jag kommer resa bort några månader och undrar om man redan nu kan lägga in ett blombud från mina barn till sin far på fars dag?

 7. Carina skriver:

  Hur länge tar det innan ett blomsterbud kommer fram?

  • Skicka present skriver:

   Hej Carina och tack för din kommentar! Det beror på väldigt många olika saker. Det bästa är att gå in hos blomsterförmedlarna ovan i tabellen och se vilken som passar dig bäst. Euroflorist har till exempel 54 000 florister och skriver så här om leveransen inom Sverige:

   Vi garanterar leverans samma dag om beställningen görs före kl.12:00 måndag-fredag och före kl.11:00 lördag. Vi kan dock inte garantera leverans på söndagar, aftnar och helgdagar (Om garanti på dessa dagar ges kommer en specifik lista finnas på hemsidans förstasida med vilka orter och tider som garantin gäller) Vid ej garanterad leveransdag och ort kan blommorna levereras dagen innan eller följande vardag.

   På vardagar har vi möjlighet att erbjuda leverans samma dag till flera orter, även om beställningen görs efter kl. 12:00. Tidpunkten för leverans kan variera då butikerna har olika avtal med budfirmorna. Leverans sker oftast mellan 8:00-21:00 på vardagar och 9:00-18:00 på lördagar beroende på floristens budtider. EuroFlorist kan inte garantera tidspassning, men försöker givetvis tillgodose eventuella önskemål.

   Leveranser till företagsadresser sker under kontorstid och måste beställas i god tid. Vid leveranser till tex. skolor, hotell eller företag lämnas blommorna ofta i byggnadens reception. Euroflorist ansvarar endast för leveransen fram till receptionen

   Begravningsbeställningar måste inkomma minst 3 arbetsdagar före önskat leveransdatum för garanterad leverans.

   Under extrema väderförhållanden kan vi inte garantera att din order levereras på utsatt dag. Om vi inte lyckats att leverera din order kommer den istället att bli levererad så snart som möjligt. I sådana extrema fall gäller inte vår 100 % nöjd kund garanti.

 8. Perto82 skriver:

  Hejsan. Om jag vill skicka blommor till alla hjärtans dag redan nu. Är det möjligt? Jag kommer nämligen resa utomlands från och med nästa helg och kommer vara borta i ett halvår. Min flickvän kommer vara kvar i Sverige och jag kommer inte ha möjlighet att skicka något därifrån då jag kommer vara långt ifrån närmaste blombud. Tacksam för svar av någon som vet.

  • Skicka present skriver:

   Hej! Vet tyvärr inte om det är möjligt att boka ett blombud så långt fram i tiden men jag tror inte det är något problem. Vi skickar ett mail direkt och frågar men vet inte om vi kommer hinna lägga upp info om det innan du åker. Det lättaste är något att fråga kundtjänst på samtliga blombud i listan och höra efter. Annars kan du ju beställa blommor via någon av dessa från landet du rester till – med förutsättning att du har tillgång till Internet eller telefon. =) Lycka till!

 9. Sara och Per skriver:

  Hejsan när är det Mors dag och när måste man beställa då?

  • Skicka present skriver:

   Hej Sara och Per! Det är mors dag den 25 maj 2014 och när du måste beställa beror på vilket blombud och ort vill skicka blommor till. Du kan lätt hitta information om det om du klickar på något av dem blombud i topplistan och sedan under mors dag. Lycka till! =)

 10. Marcus skriver:

  Hur kan man skicka blommor utomlands? Uppskattar snabbt svar. Tack på förhand.

  • Skicka present skriver:

   Hej Marcus! I menyn här längst upp på sidan hittar du en specialsida vi har som heter just Skicka blommor utomlands. Därför försöker vi gå igenom det och lista blombud i en topplista över vilket alternativ som är mest populärt att använda sig av för att skicka blommor utomlands. Just nu är det Euroflorist som ligger höst på listan så jag kan guida dig hos dem. Du klickar helt enkelt på Euroflorist i topplistan ovan och sen när du kommer in på deras sajt så klickar du på utomlands i menyn. Där kan du sedan välja vilket land du vill skicka till och se ser du utbudet dem har just där. Lycka till!

 11. Davoud skriver:

  Hejsan igen, tack för eras snabba svar på alla mina frågor. Jag undrar hur långt innan man kan skicka blommor på mors dag? Alltså kan jag skicka redan nu och betala och sen åka på en resa och sen sköter det sig sen i slutet av maj av sig själv?

  • Skicka present skriver:

   Hej Davoud! Tack för din kommentar! Det är lite olika beroende på vilket blombud du väljer. Om du klickar in dig via topplistan här ovan så kan du klicka in dig under Mors dag hos respektive blombud så står allt väldigt tydligt och enkelt där.

 12. Arne skriver:

  Kan man skicka blombud på halloween?

 13. Hon i Thailand skriver:

  Jag tänkte skicka till min pappa på fars dag men befinner mig utomlands och kommer inte ha något internet på ett tag nu. Därför undrar jag om jag redan nu kan skicka blommor till honom som sedan kommer fram på fars dag eller i alla fall runt där någon gång? Tacksam för snabbt svar.

  • Skicka present skriver:

   Hej! Det ska gå alldeles utmärkt. Gå in hos något av blombudet här ovan och väljer ut blommor. Sen är det bara gå in i kassar så får du se hur just det blombudet har löst det med vilket datum osv som blommorna ska komma fram. Det är alltså inte som att beställa något till sig själv på nätet där det oftast är så att beställningen skickas så snabbt som möjligt. Hoppas du tycker vi svarade tillräckligt snabbt och att det var till någon hjälp. =)

 14. Adam skriver:

  Jag skulle vilja skicka en julblomma och undrar vart man kan hitta det?

  • Skicka present skriver:

   Hej Adam! Samtliga blombud har julblommor i sitt sortiment. Många av dem hittar du dessutom på topplistan så här års. =)

 15. Lisa skriver:

  Hej! Jag undrar om det går att skicka blombud på julafton eller om man är tvungen att skicka det dagarna innan?

  • Skicka present skriver:

   Hej Lisa! Tyvärr får du svårt att hitta ett blombud som levererar på julafton. Vi skulle rekommendera att du valde att skicka det dagarna innan istället för att vara säker på att det kommer fram. =)

 16. Katarina skriver:

  Hejsan,

  Jag har aldrig skickar blommor med blombud på nätet förut men tänkte göra det till min man på alla hjärtans dag då jag ska åka på jobb och tyvärr vara borta redan från imorgon och 2 veckor framåt. Därför vill ja skicka ett blombud till hon den 14 februari men jag undra när man måste beställa blommorna? Alltså jag skulle ju vilja göra det redan idag men jag vill ju inte att han ska få dem redan imorgon om ni förstår.

  • Skicka present skriver:

   Hej Katarina! Du kan ställa in vilket datum du vill att blommorna ska levereras. Kan inte blombudet leverera på alla hjärtans dag pga att det är lördag så prova ett annat blombud. Lycka till!

 17. Lisa skriver:

  Hej! Kan jag beställa blommor till mors dag i maj redan nu? Ska åka på resa och vet inte om jag kan fixa det annars nämligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.