SKICKA BLOMMOR

SKICKA BLOMMOR – VECKANS TOPPLISTA

Blombud
1. Flowerhouse Skicka blommor »
2. Interflora Skicka blommor »
3. Euroflorist Skicka blommor »

Skicka blommor? Här nedan hittar du en topplista över blombud att skicka blommor med direkt online på nätet. Totalt över 100.000 blombud i hela världen. Topplistan sorteras efter vilket blombud som är populäraste hos besökare innan dig just den här veckan. Många av dem känner du nog igen då det är Sveriges största. För att göra topplistan ännu mer relevant så kan du läsa och lämna omdöme om samtliga blombud. Klicka på mer info för exakt utbud, villkor m.m.

________________________________________________

På den här sidan samlar vi korta utdrag av samtliga våra guider som handlar om blommor. Du kan även läsa mer om alla blombud och läsa och lämna omdöme, betyg och recensioner.

________________________________________________

1. FLOWERHOUSE

Flowerhouse har funnits på Internet sedan 2009 och skickar blommor över hela Sverige och stora delar av världen. Flowerhouse ägs och drivs av Nihlstens blommor och har sitt huvudkontor i Stockholm.

2. INTERFLORA

Interflora är kanske det mest kända av alla blombud i Sverige. Dem är en blomsterförmedlare men man skickar ju blombud via dem så därför kallar alla dom för blombud. I Sverige har dom ca 800 blombutiker i sitt nätverk och som blombuden går ut ifrån. Vilket täcker in 6000-7000 orter. Och i hela världen finns det 56000 blombud i deras nätverk. Dem har funnits sedan 1923 och fyller alltså 100år 2023!

3. EUROFLORIST

Euroflorist är och allmänt kända och väldigt stora i Sverige. Hos Euroflorist kan du kan skicka blombud i hela vårt avlånga land och även större delen av världen.

________________________________________________

TOPPLISTA FÖR ATT SKICKA BLOMMOR BILLIGT

Skicka blommor billigtSkicka blommor är väldigt enkelt att göra online på nätet idag. Du fixar allt direkt online på nätet och sen sköter blombudet resten. Här ovan hittar du dessutom en topplista över blombud som besökare innan dig valt att använda sig av när dom har skickat blommor online på nätet. På så sätt hoppas vi att vi automatiskt ska kunna ta fram det bästa alternativet helt enkelt. Vårt mål är att du som besökare så enkelt och smidigt som möjligt ska kunna hitta det bästa alternativet och sedan med så få klick som möjligt kunna slutföra din beställning hos blombudet. Därför länkar vi direkt in till den mest populära sidan hos blombudet.

POPULÄRA TILLFÄLLEN ATT SKICKA BLOMMOR BILLIGT

 • ALLA HJÄRTANS DAG
 • Mors dag
 • Fars dag
 • Jul
 • Födelsedagar
 • Studenten
 • Bröllop
 • Begravning

________________________________________________

SKICKA BLOMMOR BILLIGT

Skicka blommor billigtUnder kategorin Skicka blommor billigt kan du läsa om hur du kan skicka blommor riktigt billigt. Från ca 150kr brukar du kunna skicka dom ända fram till dörren inkl allt. Det får väl ändå ses som billigt va? =)

SKICKA BLOMMOR BILLIGT UTOMLANDS

Skicka blommor billigt utomlands är möjligt. Dock inte var som helst så checka upp på sajterna i tabellen ovan om dom har just det landet du ska skicka till.

SKICKA BLOMMOR ONLINE PÅ NÄTET

Du sköter lätt allt via Internet och sen kommer ett blombud skicka blommor till den eller dom du har bestämt. Att skicka blommor är ett billigt att sätt att visa sin uppskattning och passar vid många olika tillfällen. Som till exempel så kan du skicka blommor som studentpresent, födelsedagspresent, alla hjärtans dag present, fars dag, mors dag eller varför inte en helt vanlig dag? Vill du se vad mer du kan skicka så kan du titta hör i höger menyn.

SKICKA BLOMMOR TILL FÖRETAG

Skicka blommor till företag är precis lika enkelt som att skicka till en privatperson! Du kan enkelt se hos samtliga blombud vi listar hur du fyller i. Tänk på att ett företag ofta har begränsade öppettider. Det går även att skicka till ett företag där någon jobbar som man vill ska ha blommorna personligen såklart.

________________________________________________

SKICKA ROSOR

Skicka rosor är bland det vanligaste man gör när man ska skicka blommor för att visa sin kärlek för något. Detta enligt blommornas språk. Även antalet blommor spelar roll sägs det. Läs mer om det under skicka rosor.

SKICKA EN ROS

Skicka en ros går även det bra och kostar runt 150kr inkl allt. Då får du din ros körd till mottagaren med blombud vilket ju får ses som ganska billigt för 150kr. Att skicka en ros är ett enkelt sätt att visa sin uppskattning och du kan göra allt direkt via datorn och sen bara vänta på att en ros ska levereras.

SKICKA ROSOR BILLIGT

Skicka rosor billigt är ju som vi skrivit några gånger väldigt enkelt idag när det finns så många blombud online på nätet. Det gör att konkurrensen blir hårdare och priserna lägre. Det är ju dessutom mycket enklare att byta blombud online på nätet än vad det är ibland fysiska butiker. Man åker ju inte till en annan stad för att skicka blommor kanske.

________________________________________________

BLOMBUD

Blombud finns det många i vårt land men många av dom har valt att samarbeta med en blomförmedlare som sköter hela blombudet delen. Blomsterhandlaren fixar blommorna och ibland även budandet och blomsterförmedlaren det andra. Det finns dock många varianter på detta.

VARFÖR EN TOPPLISTA ÖVER BLOMBUD?

Genom att skapa en topplista över blombud som sätts efter hur populära dem är hos besökarna innan dig så hoppas vi kunna ta fram det absolut bästa blombudet helt enkelt.

BILLIGT BLOMBUD

Billigt blombud finns det en hel del online på nätet. Vi har försökt samlat dom vi tror på och listat vad dom erbjuder för typ av blombud.

BLOMBUD STOCKHOLM

Blombud Stockholm har samtliga i topplistan och är bland dem mest populära. Förmodligen för mängden människor som bor i Stockholm. Men säkert också för att det finns större utbud av blombud.

BLOMBUD GÖTEBORG

Även blombud i Göteborg finns självklart med hos dessa blomsterförmedlare i tabellen längst upp.

________________________________________________

BLOMSTERBUD

Blomsterbud är det samma som blombud. Bara två olika namn på samma sak. Blomster betyder blommor helt enkelt. Vi ha valt att dela upp orden efter vad vi tror folk tror dem betyder och sen försöker vi helt enkelt leda in besökarna till vad vi tror besökarna är ute efter. Så blombud eller blomsterbud är sak samma på så sätt. För vi tror besökarna till båda vill skicka blommor online på nätet och vi försöker därför lista butiker som kan hjälpa till med det.

________________________________________________

BEGRAVNINGSBLOMMOR

Det finns många olika typer av begravningsblommor. Det finns stora kransar. Det finns små kransar. Det finns sorgeblomma och mycket mer. Läs mer under länkarna alternativt under begravningsblommor.

BLOMMOR BEGRAVNING

Blommor begravning? Samtliga i topplistan har sorterat fram blommor och kransar till begravning.

BLOMMOR TILL BEGRAVNING

Blommor till begravning behöver inte vara kransar utan kan också vara buketter. Under blommor till begravning hittar du exempel på vad man kan skicka för blommor till en begravning. Alla exempel är tagna från dem vanligaste som besökare innan dig beställer.

________________________________________________

JULBLOMMOR

Julblommor med bud genom att klicka på någon av länkarna längst upp i tabellen. Där kan du sedan bara följa instruktionerna för att ge bort en blomma med bud. Du väljer självklart vilken leverantör du vill – förslagsvis en som du redan känner till.

SKICKA JULBLOMMOR

Skicka julblomma väljer många att göra i december och därför har vi gjort en specialsida för just julblommor och julkorgar av olika slag. Vi tipsar och listar som vanligt butiker och kommer med tips på blommor att skicka.

SKICKA JULKORG OCH JULGRUPP

Självklart finns det även väldigt mycket fina julkorgar och julgrupper att skicka. Ta en titt under skicka julgrupp och skicka julkorg. Där har vi listat dem 5 mest populära av varje samt med möjlighet att sätta betyg på dessa.

________________________________________________

Skicka blommor

________________________________________________

MER OM ATT SKICKA BLOMMOR:

BLOMBUD:

________________________________________________
HÄR ÄR DU NU:
SKICKA PRESENT » SKICKA BLOMMOR
Det här inlägget postades i Blombud, Blomsterbud, Skicka blommor, Skicka blommor billigt. Bokmärk permalänken.

27 kommentarer till SKICKA BLOMMOR

 1. Åsa skriver:

  Tack för en bra guide!

  • Skicka present skriver:

   Hej Åsa!

   Tack för din kommentar! Kul att du provade kommentera nu när vi precis öppnat möjligheten för det igen! =)

 2. Blomman skriver:

  Finns det någon sida med blombud i Stockholm?

  • Skicka present skriver:

   Hej Blomman och tack för din kommentar!

   Samtliga länkar längst upp leverar i Stockholm (i skrivande stund) om det är det du menar?

 3. Per skriver:

  Kan man skicka hem till sig själv fast till sin partner?

 4. Lynnette Carney skriver:

  Hittat födelsedagspresenter, julklappar och morsdag present via er. Tack så mycket för det!

 5. Barbro skriver:

  Om man vill beställa blommor till en begravning. Hur gör man då?

  • Skicka present skriver:

   Samtliga blombud i listan har kategorier på deras hemsidor med begravningsblommor. Där kan du läsa mer. Mvh Patrik

 6. Frida skriver:

  Kan man skicka bara en ros? Hälsningar, Frida

  • Skicka present skriver:

   Hej Frida! Ja det går alldeles utmärkt! Se mer under just Skicka en ros för mer info om det. Och stort tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar Frida! =)

 7. Lars skriver:

  Kan man skicka choklad och blommor från samma någonstans?

  • Skicka present skriver:

   Hej Lars och tack för din kommentar! =)

   Ja det går alldeles utmärk hos samtliga blombud vi listar i skrivande stund. Så det är bara klicka dig vidare där så hittar du blommor och choklad.

  • Therese skriver:

   Jag brukar alltid skicka choklad och blommor samtidigt. Det är mycket trevligare att få en present som leker med alla sinnen. Eller i alla fall med så många som möjligt. 😉

 8. Kimmo skriver:

  Verkligen stort tack för hjälpen! Gillar den här sidan mycket.

 9. Åsa skriver:

  Det här var exakt vad jag letade efter. Stort tack.

 10. Karina skriver:

  Hej! Jag tänkte köpa blommor till min mor på mors dag nu på söndag. När bör man beställa för att hon ska få budet just på söndag? Jag vill ju ogärna att blommorna ska komma någon annan dag. Sen undrar jag även om det tar längre tid om man ska skicka choklad med blommorna? Tacksam för svar.

  • Skicka present skriver:

   Hej Karina! Det bästa du kan göra är att kontakta kundtjänst på den sidan du tänkt beställa blommor ifrån då det skiljer sig en del mellan dem. Hoppas det löser sig! =)

 11. Alex skriver:

  Har ni någon lista över exakta blomsterbud någonstans?

  • Skicka present skriver:

   Hej Alex! Vet inte riktigt vad du menar med exakta blomsterbud? I listan längst upp hittar du blomsterförmedlare som har nätverk med blomsterbud där du oftast bara behöver skriver in adressen och så sköter dom resten. Var det svar på din fråga? =)

 12. Lena skriver:

  Hej! Hur gör man om man vill skicka blommor till företag? Jag vill ha leverans samma dag.

  • Skicka present skriver:

   Hej Lena! Du går in som vanligt i något av alternativen här ovan. Samtliga blombud i topplistan skickar bud till företag. Samtliga leverera samma dag mån-lör. Innan vilken tid du måste lägga beställningen för att få leverans samma dag beror på vart du vill skicka blommor. Läs mer under Mer info i topplistan eller under respektive blombuds egen sida här på Skicka present.

 13. Karin skriver:

  Oj, vad många bra länkar! :) Blommor är trevligt att både ge och få!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.