SKICKA CHOKLAD

SKICKA CHOKLAD – VECKANS TOPPLISTA

Chokladbud Bud/post
1. Godisboxen Post Skicka choklad »
2. Roliga prylar Post Skicka choklad »
3. Chokladbudet Post Skicka choklad »
4. Flowerhouse Bud Skicka choklad »
5. Flowerhouse Post Skicka choklad »

Skicka choklad alla hjärtans dag

Skicka choklad? Här nedan hittar du en topplista över chokladbud som besökare innan dig valt för att skicka choklad just den här veckan. Många av dem känner du säker igen och hör till Sveriges kändaste chokladbutiker online på nätet. Topplistan nollställs varje måndag klockan 00:01. I listan finns både chokladbud och butiker som skickar choklad med post. Du kan även läsa och lämna omdöme om samtliga butiker och chokladpresenter.

________________________________________

SKICKA CHOKLAD ONLINE

Skicka choklad

Bilden visar ett exempel på choklad du kan skicka via Chokladbudet.

Skicka choklad är något som blivit väldigt populärt att göra direkt online på nätet. Det är en väldigt enkelt och billigt present som känns väldigt exkulsiv och är ofta väldigt uppskattad. Choklad har ju länge varit väldigt populärt att ge bort som present men har fått en riktig uppsving sen folk började handla på nätet. Blommor och choklad är ju en klassisk present att vissa uppskattning med och nu går det alltså att enkelt skicka choklad och skicka blommor direkt via nätet till den du vill visa din uppskattning för. Vart du än befinner dig i världen bara du har Internet. Och nästan till vart som helst i världen dessutom. Dessvärre finns det inte många bud som bara kör ut choklad utan ville du skicka choklad till dörren måste du oftast även skicka blommor och lägga till choklad som extra present. Dessvärre är utbudet av choklad ganska snålt då. Men då levereras varorna direkt till dörren, vilket brukar vara väldigt uppskattat. Man kan dessutom skicka med en liten hälsning så den blir extra personlig. Det är inte ovanligt att tårar faller när ett blombud kommer och knackar på med blommor och choklad. Vill du säga lite större utbud av choklad får du välja någon butik som skickar med post istället. Så fort det här ändras (vi hoppas blombuden måste ta in mer choklad i sitt sortiment) så kommer vi självklart uppdatera detta och ta in dem i topplistan.

________________________________________________

GODISBOXEN

Skicka choklad med Godisboxen gör flest av våra besökare som besöker den här sidan just nu. I 5 månader på rad har dem har första platsen varje dag.

ROLIGA PRYLAR

Roliga prylar har massor av choklad och godis. Tyvärr går det inte att skicka direkt till mottagaren utan man får helt enkelt skicka hem chokladen till sig själv först.

FLOWERHOUSE

Just nu är det bara flowerhouse som du kan skicka choklad med bud. Ett riktigt chokladbud alltså. Resten är med post. Det går att chokladbud med fler blombud men då måste man även skicka blommor och där chokladen bara är ett litet tillval.

________________________________________________

POPULÄRA TILLFÄLLEN ATT SKICKA CHOKLAD:

 • ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT (14 februari varje år)
 • MORS DAG PRESENT
 • FARS DAG PRESENT (andra söndagen i november)
 • JULKLAPP (hela december?)
 • FÖDELSEDAGSPRESENT (hela året runt)
 • STUDENTPRESENT (maj-juni)
 • BRÖLLOPSPRESENT (hela året runt)

________________________________________________

SKICKA CHOKLAD MED POSTEN

Som du ser här ovan så kan du välja mellan att skicka med posten eller via bud. Att skicka med posten gör att utbudet blir gigantiskt mycket större och att det blir betydligt billigare. Mer choklad för pengarna helt enkelt.

SKICKA CHOKLAD MED BUD ONLINE

Skicka choklad med bud online är väldigt enkelt och det är såna butiker vi listar i tabellen ovan. Du skickar helt enkelt choklad genom att bara fylla i alla uppgifter online och så skickas chokladen med bud till den önskade mottagaren. Betalningen sker också online. Så du kan fixa allt online och sen bara vänta på att chokladen ska köras till den önskade mottagaren. Hur chokladen skickas beror på vilken butik du väljer. Läs mer om hur chokladen skickas på respektive hemsida.

SKICKA CHOKLAD OCH BLOMMOR

Det finns absolut möjlighet att skicka choklad och blommor samtidigt. Det populäraste alternativet där är att välja ett blombud och sedan lägga till choklad till det budet. På så sätt kan du få blommor och choklad till dörren redan idag.

SKICKA CHOKLAD MED BUD IDAG

Skicka choklad med bud samma dag? Ja det finns möjlighet till det, dock är det oftast så att det måste beställas innan en utsatt tid. Till exempel vid 13:00 för leverans samma dag. Sen behövs det oftast även att man bor i en hyfsat stor stad. Klicka på länkarna för att se villkor.

________________________________________________

CHOKLADBUD

Chokladbud räknar vi både in bud som är precis som blombud, det vill säga med personlig kontakt direkt till dörren, och med post. Vi försöker dock skriva ut vilka olika alternativ som finns för att på så sätt göra topplistan mer rättvis.

GODISBUD

Vill man inte skicka choklad så finns det även andra godisbud man kan skicka. Utbudet är inte lika stort som med choklad men det finns ändå så mycket att alla borde kunna hitta något dom gillar. Väljer du däremot att skicka godis med post så blir utbudet väldigt mycket större.

________________________________________________

SKICKA NALLE MED NALLEBUD

Skicka nalle kan vara ett bra alternativ till choklad. Vill du inte skicka choklad kan nallebud vara ett roligt alternativ på present. Nallebud kan skickas vid många olika tillfällen men är extra populärt att skicka som kärlekspresent eller present till nyfödd bland annat.

________________________________________________

MER OM ATT SKICKA CHOKLAD MED CHOKLADBUD ELLER POST:

________________________________________________
HÄR ÄR DU NU:
SKICKA PRESENT » SKICKA CHOKLAD

Det här inlägget postades i Choklad, Chokladbud, Skicka choklad. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till SKICKA CHOKLAD

 1. Sara skriver:

  När kommer det in fler?

  • Skicka present skriver:

   Hej Sara! Tack för din kommentar!

   Fler? Chokladbud? Det hoppas vi kunna fylla på inom kort. Vi letar ständigt efter nya chokladbud att kunna ta in på topplistan. =)

 2. Patrica skriver:

  Hej! Kan man skicka choklad utomlands?

  • Skicka present skriver:

   Hej Patricia! Jag har letar efter information om detta men hittar inget om det konstigt nog. Blommor går det att skicka utomlands men jag vet ej om det är någon av de vi listar som skickar choklad utomlands. Så fort vi fått svar på det kommer vi lägga upp det på sajten.

   • Skicka present skriver:

    Hej igen! Här har du svar från Chokladbudet som vi fick när vi frågade:

    (2013-02-05)
    Hej,

    Vi skickar inom EU med en extra fraktkostnad om 70 kr. Tyvärr skickar vi inte utanför EU pga tullregler.

    Om du vill göra en beställning till utlandet gör du den som vanligt och betalar med kort eller faktura. Vi återkommer därefter med info om betalning av den extra fraktkostnaden.

    Med vänliga hälsningar
    Peter Långfors

 3. Linnea K skriver:

  Kan man skicka godis och inte bara choklad?

  • Skicka present skriver:

   Hej Linnea! Ja det finns massa butiker som säljer godis som du kan skicka som present. Vi försöker ta in nya att lista hela tiden och du hittar den listan bland annat under just Skicka godis i menyn. Där kan du sedan klicka dig vidare bland presenttipsen om topplistan här inte är till någon hjälp.

 4. X skriver:

  Hur lång tid tar det?

  • Skicka present skriver:

   Hej X!

   Det beror helt på vilken butik du väljer. =) Som exempel så det populäraste chokladbudet via Skicka present nu är just Chokladbudet och där kan du läsa följande under köpvillkor på deras hemsida:

   Beställningar på vardagar före kl 15 skickas samma dag. Paketen når då normalt mottagaren kommande vardag. Beställningar under helg som inkommer senast söndag kl 12 skickas söndag med beräknad leverans under måndagen. Ingen utdelning lördag, söndag och helgdag.

   Samtliga leveranser skickas som brevförsändelser med Posten och levereras om möjligt direkt till mottagarens brevlåda. Avisering kan dock förekomma. Med reservation för Postens gällande villkor, där leverans kan ta 1-3 vardagar att nå mottagaren. Chokladbudet kan därför inte garantera leveranstiden. Alla varor finns i lager för omgående leverans.

   I de fall Chokladbudet inte kan skicka produkten på utsatt tid, eller då leveranstiden överskrider den utlovade, har du som kund rätt att häva köpet och få pengarna tillbaka.

 5. LISA USA skriver:

  Finns det något annat godis än choklad? Skulle vilja skicka något lite mer oväntat. =)

  • Skicka present skriver:

   Hej Lisa! Ja mer godis än choklad finns det absolut och vi jobbar ständigt på att försöka få in fler alternativ. Titta gärna under skicka godis som är en ganska bra kategori att utgår från om man vill ge bort godis. =)

 6. Hen skriver:

  Jag har en fråga som jag undrar om någon kan hjälpa mig med. Om man vill beställa hem choklad för att sen kunna ge den till någon. Kan man skriva sin egen adress då? Eller blir det dyrt?

  • Skicka present skriver:

   Hej Hen,
   Du kan absolut välja att skicka chokladen hem till dig istället.
   Hoppas du fick svar på din fråga? =)

 7. Hanna S skriver:

  Hur är det med påskgodis? Finns det några sajten som har påskgodis som man kan skicka?

  • Skicka present skriver:

   Hej Hanna och tack för din kommentar! Vi har ett specialsida för just det som du hittar under skicka påskgodis. Hoppas den kan hjälpa dig vidare! =)

 8. Katta skriver:

  Innan vilken tid på vardagar måste man beställa från Godisdboxen för att den ska komma fram nästkommande vardag?

  • Skicka present skriver:

   Hej Katte! I skrivande stund är det innan klockan 14:00 vardagar för att boxen från Godisboxen ska levereras till nästkommande dag vardag.

 9. Perra skriver:

  Hej! Jag skulle vilja skicka ett chokladbud till företag. När och hur gör man det?

  • Skicka present skriver:

   Hej Perra! Det beror på vart i landet företaget ligger tyvärr. Återkom gärna med det som kan vi hjälpa dig vidare.

 10. Hans skriver:

  Hej! Jag har en fråga här också. Eller det är samma. Kan man skicka chokladbud på julafton eller måste man skicka det dagarna innan? Vad rekommenderar ni? Eller kan man skicka det som en present så kan dom öppna det på julafton istället kanske? Tacksam för svar.

  • Skicka present skriver:

   Hej Hans! Tyvärr får du svårt att hitta ett chokladbud som levererar på julafton. Eller något annat bud heller för den delen. Därför är vårt råd att du väljer att skicka choklad, blommor eller någon annan present någon dag innan istället så du är säkert på att det kommer fram till julafton istället. =)

 11. Alla hjärtans dag i djungeln skriver:

  Kan man skicka choklad till alla hjärtans dag redan nu? Jag vill skicka present till min flickvän medan jag är borta i djungeln hela feb och tänkte att man kan beställa redan nu och så skickas den till 14 feb?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.