SKICKA GODIS

SKICKA GODIS – VECKANS TOPPLISTA

Godisbud Bud/post
1. Godisboxen Post Skicka godis »
2. Roliga prylar Post Skicka godis »
3. Chokladbudet Post Skicka godis »
4. Flowerhouse Bud Skicka godis »
5. Flowerhouse Post Skicka godis »

Skicka godis online på nätet är väldigt enkelt och mycket populärt idag. Här nedan hittar du en topplista över ställen där du kan skicka godis. Topplistan sorteras efter vart alla besökare innan dig den här veckan har köpt godis flest gånger. Skicka choklad är populärast men det finns även annat godis. Där kan du sedan även lämna ditt betyg och omdöme om både presenter och butiken. Samt även läsa tidigare omdömen och betyg så klart.

________________________________________________

1. SKICKA GODIS MED GODIS BOXEN

Med Godisboxen kan du helt enkelt skicka en godisbox till mottagaren fylld med godis och choklad. Du kan även välja boxar med någon present så som trisslott, biobiljetter med mera. Godisboxen skickar med post och inte med bud.
________________________________________________

SKICKA GODIS UTOMLANDS

Skicka godis utomlands är absolut möjligt. Det som skiljer då är frakten och leveranstiden. Många väljer till exempel att skicka svenskt godis till USA.

________________________________________________

SKICKA CHOKLAD

Kanske har man varit utomlands och längtat efter svenskt godis och då är det ju en perfekt sak att skicka som present. Det populäraste godiset just är att skicka choklad, ofta skicka man choklad och blommor tillsammans men det går ju alldeles utmärkt att bara skicka godis och choklad. Vill du ha förslag på fler saker så kan du bara ta en titt i menyn där vi försökt få mer så många olika saker som möjligt. Allt för att det förhoppningsvis ska bli så smidigt som möjligt för dig. Det finns många alternativ där du kan sköta allt från datorn bara du har en Internet uppkoppling vart du än befinner dig i världen. =)

________________________________________________

SKICKA JULGODIS

Tiden går snabbt och vi är snart inne i december och det är dags för att skicka julgodis till nära och kära. Eller kanske till företag? Självklart har vi även en specialsida för julgodis! Du hittar den under skicka julgodis via menyn hela november och december.

________________________________________________

MER OM ATT SKICKA GODIS:

MER OM ATT SKICKA PRESENT OCH BLOMMOR:

________________________________________________
HÄR ÄR DU NU:
SKICKA PRESENT » SKICKA CHOKLAD » SKICKA GODIS

5 kommentarer till SKICKA GODIS

 1. Yum skriver:

  Finns det inte fler företag?

  • Skicka present skriver:

   Hej! Jo självklart finns det det. =) Vi försöker lista nya hela tiden. Dock tar vi bara in företag som vi själva tror på efter ha gått igenom hur deras historik ser ut med mera. =)

 2. Eva Carlsson skriver:

  Hej! Jag undrar hur nära inpå alla hjärtans dag man kan skicka så att det kommer fram?

  • Skicka present skriver:

   Hej Eva! Det beror på vilken butik du väljer. Du kan enkelt klicka dig in till respektive butik här ovan i topplistan och se vad som gäller hos just dom. =)

 3. John skriver:

  Varför inte göra eget godis och julgodis för att ge bort det uppskattas mycket väldigt mycket och är enklare än vad man tror.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.