SKICKA NALLE

Skicka nalle? Här nedan hittar du en topplista över både nallebud och butiker som skickar med post. Topplistan sorteras efter vart besökare innan dig valt för att skicka nalle flest gånger den här veckan. Många av dem hör till Sveriges största och du känner förmodligen till några av dem sedan tidigare. Du kan även läsa och lämna omdöme om alla butikerna.

SKICKA NALLE – VECKANS TOPPLISTA

# Nallebud: Pris från inkl frakt: Bud: Post:
1. Skicka nalle med nallebud - Flowerhous 124kr Ja Ja Mer info
2. Skicka nalle med nallebud - Nallebudet 99kr Nej Ja Mer info
3. Skicka nalle med nallebud - Nalleriet 64kr Nej Ja Mer info
4. Skicka nalle med nallebud - Presenteriet 64kr Nej Ja Mer info

_____________________________________

1. SKICKA NALLE MED FLOWERHOUSE

Flowerhouse är det enda alternativet som erbjudet nallebud fram till dörren och där det finns möjlighet med leverans samma dag. Därför är det vår gissning att det är det som gör att dem tar plats 1 i topplistan. Dem har dock sämre utbud är dem övriga.

_____________________________________

SKICKA NALLE MED BUD ELLER POST?

Skicka nalle
Skicka nalle är ett roligt alternativ till blommor och choklad. Vi har samlad nallebud som fungerar som ett blomsterbud men även butiker där du beställer hem nallen med posten. Antingen till dig själv eller till mottagaren. Du kan sedan sortera efter olika kategorier som vi tror är intressant och relevant för dig om du vill skicka en nalle. Relevanta sådana är till exempel nallebjörn, mjukisdjur, doppresent och nallebud för att ta några exempel. Vi försöker även förklara så tydligt som möjligt vad dessa kategorier innehåller och varför vi valt att sortera efter just dessa. För att se fler alternativ kan du klicka dig fram bland menyn längst upp, menyn till höger samt specialmenyn längst ner på inläggen där vi valt ut sidor vi tror är relevanta för dig.

NALLEBUD

I NALLEBUD räkna vi inte både att skicka nalle med bud och med posten. Med posten får du mer nalle för pengarna som sagt och med bud så försvinner mer pengar för att leverera nallen till dörren. Utbudet minskar även med bud i jämförelse med nalle med posten.

_____________________________________

MER OM SKICKA NALLE MED NALLEBUD OCH POST:

_____________________________________

En kommentar till SKICKA NALLE

  1. Lisa skriver:

    Finns det någon sida med tips på doppresenter? Eller någon till present till nyfödd kanske? Tacksak för svar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.