UPPLEVELSER

Upplevelser att skicka som present hittar du en topplista över här. Topplistan sorteras efter vilken butik besökare innan dig valt för att ge bort en upplevelse som present just den här veckan. Du kan som vanligt även läsa och lämna omdömen om både butiker och upplevelser.

UPPLEVELSER – VECKANS TOPPLISTA

 

Upplevelser:
1. Upplevelse.com Mer info »
2. Upplevelsepresent.se Mer info »
3. Greatdays Mer info »
4. Liveit Mer info »

________________________________________

Upplevelser

Upplevelser är en sak som blivit väldigt populärt att ge bort som gåva. En upplevelse kommer mottagaren ofta ihåg längre tid än en fysisk sak.

Ge bort en upplevelse som present

Vilket ju borde vara bättre? Vi har listat en hel rad olika företag som säljer upplevelser direkt online på nätet. Där är det oftast presentkort som gäller. Ofta i en fin presentask eller presentbox som man kan skicka direkt till mottagaren.

Upplevelser för två

Upplevelser för två är en populär kategori för upplevelser som present. Vi listar presenttips på en hel lista med olika typer av upplevelser för två. Vi försöker uppdatera den efter hur populära dom är men vi sorterar dom även i olika kategorier för att du så lätt som möjligt ska kunna hitta något som passar.

Upplevelser rabatt

Upplevelser rabatt listar vi alltid i våra tabeller, det vill säga aktuella rabattkoder. Vi är ofta först med att få och lägga ut rabattkoder och erbjudanden så titta gärna våra listor innan du ska ge bort en upplevelse som present om du vill ha lite rabatt. Ibland plockar dock butikerna bort rabatterna innan vi hinner det så se alltid till att du fungerar. Vi ansvarar inte för rabattkoder som ej fungerar. Vi vill bara tipsa om rabattkoder och har inget med dom att göra i övrigt även om vi ibland får unika rabattkoder som bara gäller Skicka present nu.

Billiga upplevelser

Vill du se tips på billiga upplevelser samlade på ett ställe kan du ta en titt under billiga upplevelser.

Det här inlägget postades i Billiga upplevelser, Upplevelser, Upplevelser för två. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till UPPLEVELSER

 1. Mats skriver:

  Hej,

  Jag letar efter att hyra en ferrari. Några förslag? Maila mig gärna.

  • Skicka present skriver:

   Hej Mats! Tack för din kommentar! Vi försöker ständigt uppdatera olika sidor här på Skicka present med olika ställen man kan hyra en ferrari eller annan sportbil och du hittar bland annat mer om det under Presentkort – Sportbil. Hoppas det kan vara till hjälp!

 2. Lars skriver:

  Hejsan kan man ge bort en tur med en Ferrari?

  • Skicka present skriver:

   Hej Lars! Att ge bort en upplevelse med en Ferrari går alldeles utmärkt! =)
   Du kan klicka dig vidare vi länkarna så ser du att dom flesta vi listar erbjuder en tur med en Ferrari i skrivande stund.

 3. Adam skriver:

  Vart hittar man presentkort till helikopter?

 4. Carl skriver:

  Jag är ute efter att ge bort en fallskärmstur till min dotter i studentpresent. Hur gör man?

  • Skicka present skriver:

   Hej Carl! Kul att du ska ge bort en fallskärmshopp till din dotter! Du kan klicka dig in i någon av butikerna ovan och jämföra vilken du tycker verkar bäst. Där står även väldigt bra guider över hur allt går till hos just den butiken. Återkom gärna om du inte tycket du fått svar på din fråga. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna posta kommentar: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.